keskiviikko 4. elokuuta 2010

Sillähän on nenä!

Eilen oltiin taas Sääksjärvellä hakuilemassa ja Luka kyllä teki mammaan vaikutuksen todistamalla, että kyllähän se tuommoisen pikkuisenkin nenä vaan toimii! Otettiin kaikki neljä maalimiestä niin, että olivat valmiina piilossa, aika lähellä kivien takana. Kävi onneksi hyvä tuuli ja nopeasti tuntui Luka hajun saavan..heti kun haju näytti olevan nokassa, päästin irti ja poitsu kirmasi suoraan maalimiehen luo! Nätisti (melkein kaikilla) kävi myös maahan odottamaan nakkipalkkaa :) Viimeisellä otettiin mukaan myös lähetyssana, joten kaippa sitä voisi kutsua meitin ihka ensimmäiseksi lähetykseksi, voi jehna :) No, ensi viikolla taas lisää!

Eilen käytiin myös Parolassa Marian luona, tarkoituksena hiukan reenailla näyttelyä varten. Lähinnä käytiin läpi sääntöjä ja yleisiä menettelyitä näyttelyissä, joka tulikin tarpeen, koska allekirjoittanuthan ei ole koskaan näyttelyssä käynyt. Sitten harjoiteltiin hiukan näyttelyhihnassa kulkemista ja seisomista..välillä sujui, välillä ei :D Saapa nähdä kuinka pentujen käy..

Tänään Lukalla ei sitten olekaan niin kiva päivä, makaa tällä hetkellä eläinlääkärissä taju kankaalla. Ei sitten millään irronneet nuo maitokulmurit uusien tilalta, niin pitää nyt poistaa ne. Tosin reipashan tuo on aina ollut lääkärissä, toivottavasti vielä jälkeenkin päin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti