sunnuntai 13. helmikuuta 2011

Ei mennyt ihan niinkö Strömsössä :D

Noniin, tänään oli sitten se kauan kammoksuttu möllitoko päivä, joka (kuten otsikko kertoo) ei mennyt ihan nappiin :D Olosuhteisiin nähden kuitenkin hyvin ja saatiin ihan hyvä kokemus molemmille! Itekkin ehkä ens kerralla osaa olla jännittämättä vähän paremmin :)

Mutta asiaan, Luka oli hiukan rauhaton kun saavuttiin halliin (koe pidettiin siis parkkihallissa) eikä valitettavasti täysin rauhoittunut ennen paikkamakuuta. Ensin luoksepäästävyys, josta 10. Luka kyllä nousi vastaan, mutta ei juuri liikkunut ja palasi istumaan. Ihan kuten odotin :)

Sitten makuuseen, eli paikkamakuu 5, johtuen Lukan kauniista konsertista makuun ajan! :D Levottomuudesta huolimatta kuitenkin pysyi maassa, mutta mielentila ei todellakaan jäänyt epäselväksi. Lopussa vähän ennakoi, mutta sen ei kyllä pitäisi olla ongelma.

Makuun jälkeen siirryttiin odottelemaan omaa vuoroa, jonka aikana Lukakin sitten hiukan rauhoittui (olisiko ollut vaikutusta sillä, että ohjaaja rauhoittui itsekin ja lopetti jännittämisen ;) ). Oma vuoro aloitettiin hihna seuraamisella, joka on tuottanut lähinnä ohjaajalle tuon hihnan takia ongelmia :D Mutta seuraaminen hienosti 9,5, juoksuun lähtiessä irtosi hiukan, mutta korjasi myös hienosti. Ei isompaa valittamista :)

Tässä kohtaa alkoikin sitten häiriöt pahenemaan, eli kehän laidalla muutama koira räkytti taukoamatta. No, koitin olla välittämättä ja jatkettiin eteenpäin. Liikkeestä maahan 8, joka harmittaa aivan vietävästi..juuri kun käskin maahan, alkoi kehän laidalla kaksi koiraa keskenään rähisemään ja Luka vilkaisi sitä, eli meni tuplakäskyksi..loppu sitten hyvin.

Toinen meidän "hienoista" ja varmoista liikkeistä oli täysi katastrofi :D Eli luoksetulo 6, oikein hävettää :D Luka kyllä jäi hyvin, mutta lähti liikkeelle jo liikkurin "käsky"-sanasta. Käskytin kuitenkin vielä, mutta ilmeisesti Luka tässä kohtaa hoksasi itsekkin tehneensä virheen ja pysähtyi puolimatkaan rapsuttamaan itseään! Herätti pienoisia naurunpyrskähdyksiä yleisössä :D ..meinasin itsekkin nauraa, mutta käskin uudestaan sivulle ja siitä taas loppu hyvin. Tuomari sanoikin, että myös hänen tulkintansa oli se, että koiran ilme oli "Hups!", kun huomasi lähteneensä liian aikaisin ja sitten veti sijaisille..no, ei voi mitään! Harmittaa tosiaan, kun kaksi parasta, yleensä 10 suoritusta, menikin noin kehnosti. Mutta onneksi ei ollut viralliset kisat :D

Liikkeestä seisomista ei mölliluokassa tehtykään, joten seuraavana hyppy, josta 9. Siitä ei sen kummempaa sanottavaa, teki aivan odotetusti..lähti hyvin hyppyyn ja seisahtu, eikä edes ennakoinut viimeistä perusasentoa. Piste pois, koska Luka päätti vähän nuuskaista estettä pydähdyttyään (ei onneksi koskenut :D).

Kokonaisvaikutelma 10 ja tuomari sanoi, että yhteistyö näyttää hyvältä ja "liikuttelen koiraa kauniisti", jota en vieläkään ymmärrä, mitä tarkoitti, mutta jotain hyvää ilmeisesti :) Jatkossa vaan lisää häiriöharjoittelua ja jatkakaa samaan malliin!

Summa summarum, meni kaiken kaikkiaan ihan ok. Nuo pari juttua vähän harmittaa, mutta tosiaan olosuhteisiin nähden Luka suoriutui hienosti! Nyt vaan kovasti lisää reeniä, eritoten niitä häiriöitä! Kyllä tästä hyvä tulee :)

1 kommentti:

  1. Häiriöön nähdenhän se meni tosiaan hyvin, voit olla tyytyväinen. :)
    Varmaan se tuomari tarkoitti sillä kauniilla liikuttelulla juuri sitä, että tulitte kehään kauniisti yhdessä ja käskytit sitä pehmeästi, toisin kuin moni muu siellä... ;)

    VastaaPoista