keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

"Tervetuloa.."

..PPK:n alkeiskurssille! Kiitos osallistumisesta alkeiskurssikarsintaan, olet läpäissyt karsinnat onnistuneesti! Onnittelut!"

Jeee! :D Kylläpä hyvä päivä parani entisestään, kun sai mukavia uutisia! Alkeiskurssi alkaakin jo vajaan parin viikon kuluttua, eli kohta päästään tosi toimiin ;) Kurssille tosiaan otettiin yllättävän vähän väkeä, joten olen vielä entistä iloisempi, että päästiin mukaan! Kyllä Luka on aivan mahtava!

4 kommenttia:

 1. Oho, en edes muista että olisit mulle puhunut että olette hakemassa pelastuskoiratoimintaan mukaan, mutta onneksi olkoon!! :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä se on ollut tarkoituksena jo silloin, kun Luka meille muutti :) Mutta eipä siitä varmaan viimeaikoina kauheesti oo puhetta ollut :D Ja kiitos vaan :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin mietin tuota joskus ennen kuin Jeriko tuli meille, mutta voi olla että kun en kestä hakutreenienkään paria tuntia niin raunioilla varmaan vähintään saman verran menisi..
  Kuitenkin olisi ollut kiinnostusta jo senkin puolesta, että itse olen ensiaputaitoinen ja mahdollinen hälytystoimintakin kiinnosti... Mutta eiköhän meillä ole näitä harrastuksia jo muutenkin tarpeeksi.. :D

  VastaaPoista
 4. Niin no aikaahan tuo vie..ja harrastuksia kun on kertenyt, niin ei kyllä tulevana kesänäkään tule olemaan tekemisen puutetta! :D Niin ja sullahan tosiaan olis itellä hienot valmiudet..munhan pitää sitten johonkin ensiapukursseille osallistua, jos pidemmälle mielii jatkaa.

  VastaaPoista