maanantai 12. joulukuuta 2011

Lunta tulvillaan..

Sitä on ollut niin kiire tuolla lumitöitä tehdessä, että on vallan blogin päivityskin jäänyt. Kyllä me silti ollaan jotain tehtykin.. Luka muunmuassa jaksoi hyvin tarkasti seurata ensilumen saapumista, jätkä istui ikkunassa kauan! Aikaa en ottanut, mutta kyllä siinä kerkesi ainakin yhdet joulutortut leipomaan.


Perjantaina LeVekin agitreeneissa koettiin niin onnistumisia, kuin epäonnistumisia..onneksi kehitys oli nousujohteista, niin kotiin sai lähteä taas hyvillä mielin :)


Aloituksessa unohdin aluksi kokoajan, että piti peruuttaa muurin ohi heti kun olin laittanut takaa kierrolle ja olin siis auttamatta myöhässä kokoajan. Jahka sain ajatukset koottua, niin rupesi ratakin kulkemaan. Kutos hypyn rima tuli muutamaan kerran alas tiukassa käännöksessä, mutta saatiin sekin lopulta pysymään. Alun sähläyksen jälkeen sitten alkoikin kulkemaan! Renkaan jälkeen kepeillä kesti hienosti takaa leikkauksen ja muutenkin kepit on nyt aivan loistavat, hakee hyvin aloituksen ja vauhti on hurja! :) 13 hypylle sai jarrutettua hyvin ja siitä radan loppuun mentiinkin sitten ihan täysiä! Lopun hyppysuoralla Luka sai kehuja hyvästä rytmityksestä ja tulikin hienosti ja varmasti vauhdilla loppuun asti! Kyllä tämä tästä..jos sitä uskaltaisi varovasti alkaa haaveilemaan, että kesällä jo pääsisi kisaamaan. Se on nyt ihan omasta ohjauksen kehittymisestä kiinni, koitetaan ainakin olla ahkeria.

Sunnuntai aamuna olikin sitten hakuilun vuoro. Sääksjärvelle myös tuota lunta on siunaantunut ja aura-autot eivät olleen niillä suunnin pyörineet, joten ei voinut kuvitellakaan ajavansa millekään perinteisistä treenipaikoista. Jäätiinkin sitten aika lähelle tietä, minkä varteen autot saatiin parkkiin. Ollaan tuolla kyllä oltu ennenkin, kovin vaan oli märkää. On se kumma kun ei meinaa muistaa laittaa niitä kumisaappaita jalkaan!? Lukalle viisi ukkoa, kaksi ensimmäistä otettiin hajuhakuina, koitetaan nyt vahvistaa kulmiin suoraan ja syvälle uppoamista, nämä ilman ongelmia. Kolme seuraavaa sitten olikin valmiita ja hyvin meni nekin, kolmannen ukon haistoi jo keskilinjalle eli oli se nenä nyt auki! Viimeksi tosiaan tuli todettua, että Lukalle ei voi käyttää näköapuja ollenkaan, koska silloin menee myös heti nenä kiinni. Kaiken kaikkiaan oli hyvä treeni ja hiukan ylipukeutunut ohjaaja sai oikein kunnon hien pintaan :D

Niin ja on se Lukalla kallis maku..! Vaikka agility ja toko kentällä palkaksi kelpaa lelu kuin lelu, ei ne hakumettässä ole niin kiinnostaneet. Syykin siis löytyi, lelut ovat selvästi olleet liian halpoja, koska treenikavereiden Silver-pallot on ihan sitä kuuminta kamaa! No, josko se joulupukki muistais Luksuakin ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti