tiistai 22. tammikuuta 2013

Ahkera

Nimittäin erittäin ahkera päivittäjä! Jotenkin blogi jatkaa tällä hieman hiljaisemmalla linjalla, mutta jos nyt jotain kuulumisia tännekin kerrotaan.

Niin rankkaa tuo luiden syöminen/leikkiminen..välikuolema
Lukahan kastroitiin alkuvuodesta jatkuvan esinahantulehduksen vuoksi, joten vuoden alkajaisiksi oltiin miltei pari viikkoa saikulla. Leikkaus meni kaikin puolin hyvin ja myös paranemin oli nopeaa, nyt on ruven alta paljastanut erittäin siisti arpi. Lukalla oli tulehdus päällä myös leikkaukseen mennessä ja se tuntui loppuvan kuin seinään leikkauksen jälkeen, joten mitä suurimmalla todennäköisyydellä ongelma on selätetty! :) Muuten jätkä on ihan sama entinen itsensä, hajutkin kiinnostaa ihan yhtälailla.



Alkuvuodesta vaihdettiin myös seuraa Levekistä Takkuihin ja jo nyt lyhyen kokemuksen perusteella voin sanoa olevani erittäin tyytyväinen ratkaisuun! Josko saataisiin vihdoinkin homma rullaamaan ja päästäisiin starttaamaan kisoissakin ennen kesää.

Tokoilut on ollut vähän vähemmällä, jotenkin sitä on tykästynyt enempi kaikkien turhien temppujen opetteluun :D Mutta eiköhän tästä taas tokokentällekin päästä, varsinkin jos kelit hiukan lämpenee.

Lenkkien lomassa on ainakin tehty hiukan takapäänhallinta treenejä:





1 kommentti:

  1. Haaste olisi teille :)
    http://iitunova.blogspot.fi/2013/02/youve-been-served.html

    VastaaPoista