keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Mökkeilyä, koulua ja sisaruksia!

Viikonloppuna suunnattiin pennun kanssa taas mökille ja koiruus nautti :) On niin ihanaa, kun saa useamman päivän vain juoksennella vapaana, kulkea metsässä ja ehkä jopa hiukan kahlata rannassa..innostuipa tuo myös Saunaan meidän kanssa, eli taitaa olla löylymiehiä! Täytyy myöntää, että koira kesti lauteilla jopa pidemään, kuin minä.. Mökiltä löytyy myös hienoja kallioita, joiden päältä on tietysti hyvät näkymät!

Mökillä käymisessä on sitten ne huonotkin puolet. Satunnaisesti löytyy jostakin vanhoja kalan perkeitä, joissa on sitten pakko käydä kierimässä. Mahtava tuoksu koirassa jälkeenpäin!

Maanantaisin meillä on ohjelmassa pentukoulu, tosin enään yksi kerta on jäljellä. Kurssilla ollaan opeteltu samoja asioita, joita muutenkin kotona harjoitellaan, mutta muiden koirien ollessa "häiriönä". Peruskäskyt, kuten istu, maahan ja seiso on jo suhteellisen hyvin hanskassa ja onnistuupa tuo paikalla makuukin. Sivulletulo ja seuraaminen on nyt työn alla ja niiden kanssa on edetty suhteellisen hitaasti, jotta mentäisiin varmasti alusta asti oikein. Viime aikoina olen myös kuullut kovasti kehuja naksutin-koulutuksesta, eli ehkä perehdytään siihen seuraavaksi!Eilen käytiin taas Hattulassa Ässien kotona tapaamassa muita sisaruksia ja pennut pääsivät myös tutustumaan hakumetsään. Haku lajina on kiinnostanut kovasti ja olikin hieno nähdä ensimmäistä kertaa ihan livenä, kuinka homma toimii, kun Marian valkoinenpaimenkoira Vip vanhana konkarina pääsi näyttämään mallia.

Kun tuli Lukan vuoro tulla tutustumaan maalimiehiin ja makkararinkiin, poitsu tuntui kovasti arastelevan aluksi, mutta jahka hoksasi, että "nuiltahan saa ruokaa!" tahti muuttui normaaliksi. Saapa nähdä millainen pk-ura Lukalla vielä on edessä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti