maanantai 3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi ja ne uudet kujeet

Kyllä on aika mennyt äkkiä! Juurihan se Luka vasta meille haettiin, mutta niin vain on herralla ikää kohta 10kk! Paljon ollaan jo yhdessä touhuttu ja samoilla linjoin jatketaan tänä vuonna. Joulun ja uudenvuoden pyhät meillä lähinnä vain oleskeltiin, eli ei käytännössä treenailtu ollenkaan, ulkoiltiin vain. Mietin etukäteen, että hyppiiköhän tuo aivan seinille, mutta ei ollenkaan! Hienosti sopeutuva kaveri :) Uusivuosi ja paukut myös hiukan mietititytti, mutta eipä niistäkään oltu millänsäkään! Hyvä näin :) (Ja toivottavasti pysyykin..)
Agilityn alkeiskurssikin sai päätöksensä ja hiukan hämmentynyt olahan siitä jäi..kuten jo aiemmin kirjoittelin, niin jos tunnin aikana kuusi koirakkoa koittaa yhtäaikaa(!) harjoitella samalla kentällä (ja siis nimenomaan nuoret koirat ja alkeiskurssi), siitä seuraa lähinnä kaaosta :D Me tarvitaan myös todella paljon lisää hallintareeniä nimenomaan agilitykentällä. Kierrokset nousee ja varsinkin jos muut paljon haukkuvat, ei Luka oikein jaksa keskittyä. On niin hullua, että toko-kentällä ei ole mitään karkaamisaikeita tms, mutta kun siirrytään agilitykentällä, niin meno muuttuu täysin! Tai ymmärtäähän sen, hiukan eri vauhti ja tempo! Mutta sitä pitää siis kovasti reenata..emme siis ole agilitya kaikista vastoinkäymisistä huolimatta unohtamassa, vaan suuntaamme uudelle alkeiskurssille Nokialle! Siellä tiedän ainakin saavani "rahoilleni vastinetta"!

Toko reenailu on tarkoitus aloittaa taas tiukasti ja tavoitteena olisikin keväällä (tai viimeistään kesällä :D) päästä ensimmäisiin kisoihin, saapi nähdä kuinka meitin käy! Seuraamista ollaan kyllä otettu lenkeillä ja se on ihan muutaman viikon aikana ruvennut sujumaan ja aina vaan paremmin! Isoin ongelma sen suhteen on oma käveleminen, erityisesti täyskäännöksessä! ..ei uskoisi kävelyn olevan niin hankalaa :D Pitää siis välillä harjoitella tuota kääntymistä ihan ilman koiraa, etten suotta sotke toista omalla säheltämiselle.

Alkaneena vuonnahan Luka täyttää myös 1v, jonka jälkeen mennään luustokuviin ja toivotaan tietysti parasta, jotta harrastukset saavat jatkut sinällään :) Muutenkin toivotaan tervettä ja tietysti vauhdikasta vuotta! ..ihan kaikille muillekin! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti