torstai 16. kesäkuuta 2011

Liitelyä

Eilen käytiin taasen Levekin agility reeneissä ja ohjelmassa oli ykkösluokan hyppäri ilman keppejä (kuva radasta alla). Rakennettiin rata ja aloitettiin rataan tutustumisella. Tarkoitus oli itse löytää ne parhaat ohjaus kuviot ja tietysti itsekin kompastuin tyypillisiin aloittelija mokiin ;) Ensimmäisellä yrityksellä selvittiin kuin selvittiinkin radan loppuun asti! Tosin radan keskivaiheilla oli pienimuotoista sekoilua..putkesta(6) pussiin(7) lähettäessä jäin itse juoksemaan pussin vasenta puolta, vaikka jatkon kannalta olisi tietysti pitänyt hoksata jo tässä vaiheessa siirtyä oikealle puolelle. Tästä johtuen tuli tietysti kiire ja meinasin itse juosta päin aitaa :D Luka tietysti hiukan otti häiriötä ohjaajan sekoilusta ja sujahti suoraan 8 hypyltä 10 hypylle..ihan niinkuin ohjasin! Toinen ohjaus virhe tuli putken 12 jälkeen, vaikka rataan tutustumisessa oltiin Saijan kanssa pähkäilty ohjaus ihan oikein..jostain syystä siinä vauhdissa sitten itse unohdin mitä piti tehdä! Tarkoitus oli siis jäädä hypyn 13 taakse ottamaan Luka putkesta, mutta juoksinkin Lukan mukana putkelle asti. Samassa sitten tajusin, että eihän tässä näin pitänyt tehdä ja ohjaaminen taas hetkeksi herpaantui. Loppuun kuitenkin hyvin.

Pienen hengähdys tauon jälkeen tultiin ottamaan uusiksi nämä meitin ongelma kohdat. Kun kartturilla oli selvät sävelet, meni Lukakin hienosti ja loppujen lopuksi saatiin todella hienoja suorituksia. Välillä kyllä oikein harmittaa Lukan puolesta, että ohjaaja on tällainen tohelo :D Mutta enköhän minäkin vielä joskus opi..Lukalla vaan tuota vauhtia piisaa niin tajuttomasti, että oma ajatus ei tahdo keretä toimimaan yhtä nopeasti.

4 kommenttia:

 1. Tehän olette jo tosi pitkällä agilityssä!! Tehän olette pian kisavalmiita kunhan Lukalta ikävaatimus täyttyy! :)
  Ja teillä näköjään Levekissä tehdään ihan kunnollista rataakin.

  Talvitreenipaikkaa pitäisi kyllä itsekin miettiä taas uusiksi kun en kyllä mihinkään Hämeenkyröön lähde ajelemaan (minne ilmeisesti YLÖKK:n hallihanke).. Ehkä haen sitten Levekistä paikkaa kun teidän treenit vaikuttaa just kivoilta! ;)

  VastaaPoista
 2. No ei nyt sentään ihan kisavalmiita :D Kepit ja kontaktit puuttuvat..

  Ja ihan ensimmäistä kertaa tehtiin tuollainen rata treeni, lähinnä ihan kokeilu mielessä. Pitäis ite vaan oppia olemaan toheltamatta..

  VastaaPoista
 3. No mutta hyvinhän se silti on mennyt, pari mokaa voi sattua kelle tahansa. Tosi hyvin! Mölleihin vaan! ;)

  VastaaPoista