sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Tallinna KV 05.06.

Lauantai aamuna lähdettiin (muutaman mutkan kautta, mm. herran passi hukassa jne) kohti Tallinnaa. Ihan ei keretty alkuperäiseen laivaan, mutta onneksi seuraavassakin oli tilaa ja varauksen vaihtaminen ei ollut mikään ongelma. Alunperin oli tieto, että koiran pitäisi matkustaa häkissä tai kuonokopassa, mutta laivan henkilökunta vaikutti todella koiraystävälliseltä ja Luka pääsi jalkoihimme matkustamaan. Alkuun kyllä vähän jänskätti, mutta tottui onneksi äkkiä paatin menoon. Hotelli ei sitten ollutkaan ihan niin kiva paikka Lukalla, koitti alkuun kovasti vain pyrkiä pois ja oli todella levoton. Yöksi onneksi jo rauhottui..

Seuraavana aamuna suunnattiin Kalevi Stadiumille Tallinnan KV-näyttelyyn. Alunperin oli hiukan puhetta, etten olisi itse esittänyt Lukaa. Pelkäsin että oma jännitys taas vaikuttaisi jätkän esiintymiseen, mutta kävikin onni onnettomuudessa, kun meinasin myöhästyä kehästä ja kauheeta juoksua juuri kerkesin paikalle, niin eipä siinä jännittää kerennyt! :D Ja täytyy sanoa, että harjoituksen määrään nähden Luka esiintyi todella hienosti. Juoksuttamista pitäisi kyllä reenata kovasti lisää..mutta yhtään ei yrittänyt väistää tuomaria ja häntäkin pysyi alhaalla. Kyllä se tästä :)

Ihan hyvä arvostelukin saatiin, vaikka lopputulos olikin sitten EH.
Lukan arvostelu: Tuomari Eva Eriksson
"Masculine junior with excellent body proportions. Head a bit strong. Very good expressions. Excellent body & bone. Well angulated. Excellent coat. Moves very 'jotain' from side, goes out just a little 'jotain' front.

Ihan täysin en siis saanut käsialasta selvää, nuo kaksi sanaa ovat hiukan hämäränpeitossa :D Mutta siis liikkeessä hävitään..eikun reenaamaan!

Alueelta lähdettiinkin sitten kohti satamaa ja jäätiin läheiselle terassilla muutamalle siiderille. Lukakin jo otti ihan lunkista ja makoili rauhassa penkin alla..sanoinkin siinä, että tämän kesän reeniohjelmaan otetaan mukaan terassi käynnit. Mun on ihan pakko käydä terassilla, siis vaan koiran takia ;) Pienempänä pentuna käytiinkin enemmän kaupngilla, mutta jotenkin se on jäänyt..niin opetellaan nyt sitten oikein urakalla sitä ihmis paljouden keskellä rauhoittumista.

2 kommenttia:

  1. Me voitais kyllä osallistua myös niihin terassikäyntitreeneihin! :D
    Neri ja Luka yhdessä varmaan kyllä kaatais kaikki terassituolit, päydät ja juomatkin siinä mukana.

    VastaaPoista
  2. Juu en tiedä mitä siitäkin tulis :D Tai sitten kaikkien yllätykseksi saattaisivat olla ihan rauhassa ja ottaa toisistaan 'turvaa'.

    VastaaPoista