perjantai 12. elokuuta 2011

Tokouran korkkaus..

Nonnis, nyt on sitten ensimmäinen virallinen tokokoe takana ja eihän se ihan putkeen mennyt :D 150 pistettä saatiin kasaan..täytyy kyllä sanoa, että suurinosa menee ihan omaan piikkiin, kun jännitin ja sähläsin ihan älyttömästi! :D Ehkä ens kerralla voi olla vähän helpompaa..toivottavasti! Oli kyllä aika haastava kenttä, nurmikenttä suht korkeella ruoholla (ilmeisesti täynnä ihania hajuja) ja kehän AIVAN vieressä yleisö ja muut koirat. Muunmuassa seuraamiset mentiin noin metrin päästä muista..Luka otti vähän häiriöö :/ Mutta eniten harmitaa se, että meiän 'varmat' liikkeet, eli jäävät, meni penkin alle..

Luoksepäästävyys 10 vaikkakin Luka nousi vastaan, mutta eipä ihmeitä.

Paikkamakuu 9 piste menetys tuli siitä, että Luka haukahti muutaman kerran noin puolessa välissä. Ei ole tuota koskaan tehnyt treeneissä (viimeksi möllitokossa kauan aikaa sitten), joten oletan että paineistuu mun jännitämisestä ja se sitten vuotaa noin pihalle. No lisää treeniä vaan, niin eiköhän turhat hötkyilyt jää pois..

Seuraaminen kytkettynä 8 pieni muotoista haahuilua ja ohjaajan panikointia :D

Seuraaminen vapaana 7 Vielä enemmän ohjaajan panikointia ja sähläystä :D Meinasin itse myös kompastua omiin jalkoihini ja pyörin vähän miten sattu. Ilmeisesti ohjaajan hermorakenteessa ei ole kauheasti kehumista :D

Liikkeestä maahanmeno 7 siis mitä!? Meitin bravuuri, joka on aina ja kaikkialla onnistunut ihan täydellisesti..tippuu yleensä kuin kiva. Mutta niinhän siinä kävi, että juuri käskyn hetkellä viereinen koira haukahti ja eka käsky kaikui täysin kuuroille korville. Meni siis kaksoiskäskyksi.

Luoksetulo 10 tästä ei sen enempää sanottavaa, teki ihan niinkuin osasi. Jäi hyvin ja käskystä tuli kovaa vauhtia suoraan hienoon perusasentoon.

Liikkeestä seisominen 0 tähän se sitten kaatui..ilmeisesti tuo aikasempi maahanmenon kaksoiskäskytys sai Lukan kuvittelemaan, että vieläkin tehdään sitä maahanmenoa ja ei siis kuunnellut. Tipahti kuin kivi maahan 'seis'-käskystä..eikä toisella käskyllä noussut. Se siitä siis.

Hyppy 8 tämäkin vähän jäi kaivelemaan, koska ei ole ollut mitään ongelmia..mutta siis lähti hyvin, mutta hypyn jälkeen olisi jatkanut matkaa suoraan kehästä ulos :D Onneksi pysäytys käsky on senverta vahva, että hienosti toppasi, mutta naama meno suuntaan! Lopuksi vielä kaksoiskäsky perusasentoon..

Kokonaisvaikutus 9 tuomari sanoi, että näytti iloiselta meinigiltä ja että minä sählään ihan liikaa turhia :D Että kyllä se koira tekee..no, niinhän se varmasti tekisikin jos ohjaaja osaisi pitää itsensä kasassa!

Kaiken kaikkiaan olen ihan tyytyväinen, vaikkei sitä 1-tulosta tullutkaan..Luka tarvitsee lisää oikein kunnon häiriö treeniä ja minä hermojen hallinta koulutusta! :D Eiköhän se tästä.

4 kommenttia:

 1. Siitä se lähtee :) seuraavista kisoista sitten 1-tulos!

  VastaaPoista
 2. Se oli hienon nääköistä menoa, jos lohduttaa taisin saada samat tuomarin komentit meitin ekasta kokeesta.:)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se hyvin meni, 150 pistettä ensimmäisestä kokeesta on ihan hyvin! Ja aina voi käydä kokeessa jotain tollaisia ajatuskatkoksia koiralla että tekee varmatkin liikkeet väärin (kokemuksen syvällä rintaäänellä), uutta yritystä vaan kehiin! :)

  VastaaPoista
 4. Hyvinhän se loppujen lopuksi meni. Ensi kerralla otat jo vähän rennommin. Tsemppiä vaan treeneihin :) t. Kaarina ja Hispander

  VastaaPoista