keskiviikko 3. elokuuta 2011

Kenkäkaupoille mars!

Eilen oli hitusen epäonniset agireenit :/ Menin nimittäin liukastumaan ja sitä myöten kaatumaan Lukan päälle. Onneksi isoimmat kolhut tulivat meikäläiselle ja nekin henkisiä.. kyllähän tuo vingahti kun kaaduin, mutta hetkeksikään ei jäänyt paikalleen eikä ontunut tms. oireillut. Pieni tauko pidettiin jonka jälkeen vielä jatkettiin vähän, että hyvä mieli jäi sitten kuitenkin molemmille! Senverta kyllä huolestuin, että varasin ajan fysioterapeutille, saa katsoa kunnolla läpi. Mielummin niin, ei tarvitse sitten jälkikäteen ainakaan katua! :)

Tulipa tosiaan nyt kantapään kautta opittua sekin, että kyllä siellä kentällä pitää olla kunnon kengät! Jalassa oli siis täysin sileäpohjaiset tennarit ja kaatuminen johtui niillä liukastelusta..nyt siis pitää lähteä kenkäkaupoille. Kerrankin vielä oikein hyvällä syyllä ;)

Mutta jotain hyvääkin, ohjaaja jopa sanoi, että pikkuhiljaa se ohjaaminen alkaa näyttää ohjaamiseltä :D Monessa paikassa olin alkuun myöhässä, mutta kyllä se siitä pikkuhiljaa..Lukalle tarvii kertoa hyvissä ajoin mihin ollaan menossa, niin hienosti sitten meneekin. Radassa (kuva alla, 1 markkeeraa lähetyspaikkaa) tehtiin vähän putkikulmia ja välistä vetoja ja homma tosiaan rupesi toimimaan hienosti..kyllä Luka on vaan pätevä :) Nyt kun saisi renkaan, kontaktit ja kepit kuntoon, niin hyvä olisi :) Tosin tällä treeni tahdilla ei varmaan suuresti pääse edistymään, pitäisi itsekseen päästä käymään..mutta josko sitäkin tässä syksyn mittaa pääsisi tekemään!Käytiin sitten eilen vielä Hervannassa tokoilemassa, tehtiin alo luokan liikkeitä käskytettynä (muut paitsi seuraamiset) ja hienosti meni seisomista lukuunottamatta. Erillesenä tehtynä seisahtuu hienosti, mutta tuossa maahan-luokse-seiso liikkeiden putkessa tarjoaa seisomiseenkin maahanmenoa. No, tuota pitää nyt tehotreenata, että oppisi kuuntelemaan! Saatiin myös paikkamakuu vieraiden koirien seurassa ja hienosti pysyi. Keskivaiheilla makuuta piippasi tosin muutaman kerran, kun taisi ottaa hiukan häiriöät viereisestä kaverista jota käytiin tiuhaan palkkaamassa. No, lisää treeniä siis vielä tähänkin, niin hyvä tulee :)

Iltalenkillä Luka pääsi taas riiuulle, tosin eipä se vieläkään oikein tulosta tuottanut ;) Sitkeä jätkä..piti sitten lenkillä vielä napsaista muutama kuva, kun maisemat näytti niin hienolta. Harmi ettei ollut kunnollista kameraa, vain puhelin..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti