maanantai 28. marraskuuta 2011

Kepit verkoitta!!

Jee!! Keppien kanssa ollaan tosiaan tahkottu pitkään, mutta heti kun otti avaimen hallille ja pääsi omatoimisesti treenaamaan, niin edistystä rupesi tapahtumaan..ja vielä aikasta hurjaan tahtiin :) Lauantaina tosiaan käytiin treenailemassa ja ensimmäistä kertaa Luka hienosti suoritti kepit ilman verkon verkkoa! Todistusaineistoa alla..video on kuvatta puhelimella, joten laadussa voi olla hiukan toivomisen varaa!Tuossa katselin, että vielä viime kirjoituksessa (7.11.) verkkoja on ollut neljä, joten kolmessa viikossa saatiin verkot pois..ja noin kerta viikkoon (joskus kaksikin) käyty omatoimisesta treenailemassa. Taitava Luksus!

Kotosalla ollaan jatkettu temppujen harjoittelua ja viikonloppuna koettiin onnistumisia myös sillä saralla, käsillä seisonta seinää vasten onnistuu nyt komiasti! Pitää siitäkin koittaa laittaa video, tosin nuo puhelimella kuvatut eivät ehkä ole sitä mukavinta katsottavaa. Saapa nähdä tuoko pukki uutta kameraa ;)

5 kommenttia:

 1. Wau, hienolta näyttää toi pujottelu :) Millos meette kisoihin? :D

  VastaaPoista
 2. Vielä kun tulee lisää varmuutta, niin tulee varmasti lisää vauhtiakin! Ja ehkä tolla pelkällä pujottelulla ei siellä kisoissa pärjää :P Mutta jos sitä ens vuonna koittaisi!

  VastaaPoista
 3. Hienoa! Toistoja toi keppien treenaaminen ja verkkojen poisto nimenomaan tarvitsee, hankala päästä eroon jos ryhmätreeneissä ei voi asiaan paneutua. Hyvä ratkaisu ottaa siis oma avain, selvästi kannatti! :) Ja kyllä se vauhti sieltä tosiaan tulee varmuuden myötä.

  Hannaltako sulla on avain, ei ainakaan SDP:lta näytä. :D

  VastaaPoista
 4. Hyvä Luksu! Rapsuja sinne. :) Tullaan reilun viikon päästä joululomaileen, pitää pitää yhteistreenit. ;)

  VastaaPoista
 5. Sabina: Juu Hannalta on avain! Ja ehdottomasti kannatti, olis tosiaan pitänyt hoksata jo aikasemmin..

  Nassu: Pitää ehdottomasti treffailla, ilmottele kun olette tulossa! :)

  VastaaPoista