torstai 14. lokakuuta 2010

Tokoa ja ensikohtaaminen lumen kanssa

Tänään heti töistä päästyäni kävin nappaamassa Lukan kyytiin ja lähdettiin Olkahisiin(?) tokoilemaan..itseasiassa en ole vieläkään ihan varma missä oltiin, mutta kuitenkin :D Meillä olikin varsinaiset bortsu-tokoilut, kun mukana olivat Tuija & Ronja, Sabina & Jeriko sekä Sara & Theba. Lukan kanssa oltiin kyseisen porukan kanssa ihan ensimmäistä kertaa "reenailemassa", joka meidän osalta tällä kertaa jäi vähän vähemmälle. Toivottavasti huolivat mukaan kuiten jatkossakin :D Heti alkuun otettiin paikkamakuu, mitä Luka ei ennen olekkaan ryhmässä tehnyt. Yllättävän hyvin jäi makaamaan siirtyessä sivusta eteen ja muutenkin pysyi suhteellisen nätisti. Jäin siis hyvin lähelle ja palkkasin tiuhaan..pari kertaa yritti nousta, mutta hoksasi kuitenkin pian, ettei tuo kannata ja makasi hienosti loppuun asti. Otettiin myös luoksetuloa, mutta tällä(kään :D) kertaa Luka ei malttanut pysyä paikallaan..hyvin kuitenkin tuli. Sitten palkkailinkin vain paikallaan pysymisestä ja sitä varmasti jatketaan. Pari hyppyäkin kerittiin lopuksi ottamaan..kotiopäin lähtiessä kello näytti olevan vasta sen verran vähän, että päätin suunnata vielä LeVekin tokoon (ja näppärästi samalla vaihtui talvirenkaat :D). Tässä välissähän siis oli alkanut sataa räntää, mikä Lukasta oli täysin käsittämätöntä..mutta en ollenkaan osannut aavistaa, kuinka käsittämättömäksi touhu sitten meni! LeVekin kentälle saapuessa satoi ihan rehellistä lunta ja poitsuhan tietysti aivan ihmeissään..ensimmäinen 10minuuttia menikin sitten siihen, että sain Lukan jotenkin rauhoittumaan ja kontaktiin, koska sillä oli kova kiire pyydystää jokainen lumihiutale mitä taivaalta tuli..kiesus sitä riekkumista :D No, vihdoinkin tuo hiukan rauhoittui ja päästiin tekemään hiukan seuraamista ja liikkeestä seisomista. Lopuksi otettiin vielä luoksetulo, mikä siis on yleensä sujunut todella hyvin, mutta tällä kertaa lumi vei voiton..vähän ennen meikäläistä Luka aloitti taas lumen pyydystämisen aivan hurmiossa ja havahtui vasta kun huomasi minun juoksevan pois, hölmöläinen :) Mutta eipä tuota tuosta voi kauheasti syyttääkään, näkihän poitsu nyt lunta ensimmäistä kertaa! Että jos ensikerralla olisi vähän helpompaa..

3 kommenttia:

 1. Kivat treenit oli torstaina, vaikka tulikin pirun kylmä kun kastui siinä räntäsateessa. :)
  Hyvinhän Luka pärjäsi, istumisen kestoa ja häiriönsietoa kannattaa varmaan vaan harjoitella. Ja nyt olitte aika lähellä meidän "leiripaikkaa", liikaa häiriötä. Mehän mentiin Jerikon kanssa ihan suosiolla toiseen päähän kenttää että Jeriko malttaa keskittyä eikä karkaa Theban ihanille hajuille. :D
  Nää meidän pojat on niin nuoria että kannattaa vaan tehdä pohjatyö huolella eikä vaatia liikaa liian häiriöherkässä tilanteessa.

  Mutta hyvinhän te tosiaan veditte, olette selvästi ottaneet hyppyä enemmän kuin me Jerikon kanssa! :)

  VastaaPoista
 2. Sehän se, että pitäisi ite malttaa ja muistaa kuinka nuori koira on kyseessä..muttakun muttakun :D

  Ja tosiaan jäätiin kyllä ihan liian lähelle, en siinä kohtaa hoksannut edes ajatella. Tais mennä muutenki itellä vähän turhan höpöttämisen puolelle, mutta ensi kerralla taas vähän viisaampana! :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa joukkoon mukaan:) Juu komppaan Sabinan komentteja. Pikkuhiljaa kaikki tulee, Luka nuori vielä. Muistaa pitää vain treenit mukavina ja lyhyinä niin hyvä tulee.:)

  VastaaPoista