torstai 5. toukokuuta 2011

Ppk:n ekat reenit ja agiliitämättömyyttä

Hrrrr..sattuipa kylmä päivä tiistaille! Tuulesta ja tuiskeesta huolimatta suunnattiin siis ppk:n ensimmäisiin jälkitreeneihin, missä myös ensimmäistä kertaa tavattiin karsinnat läpäisseellä porukalla. Varsin mukavaa porukkaa vaikutti kaikki olevan :)

Alkuun lähinnä puhuttiin jäljestämisestä ja sen kouluttamisesta sekä katsottiin yksi esimerkki jälki. Aikaisemmin ei ole itse jälkea siis tehty, joten lähdettiin liikkeelle aivan perusteista. Tein sitten Lukalla n. 50 askeleen jäljen, nami jokaisella jäljellä. Tuulen suunta kerkisi hiukan vaihtumaan, mutta eipä tuo tahtia näyttänyt haittaavan. Luka rauhottui hyvin jäljen alkuun ja yllättävänkin määrätietoisesti eteni jäljellä. Muutama veriletun palanen jäljelle jäi, mutta tarkasti ja keskittyneesti jätkä työskenteli. Tästä on hyvä jatkaa!

Eilen sitten olikin taas agilityn vuoro ja täytyy sanoa, että sillä saralla ei sitten ihan niin hyvin menekään..tai Lukalla ehkä, mutta itsellä ei! :D Kaikenlisäksi kaksi viimeistä agility kertaa on sattunut muuten hiukan huonoille päiville ja kaikkihan tietää, kuinka fiksua on treenata, jos oma mieli on jossain muualla ja yleisestikin jo ketuttaa. Treeneissä turhautuminen omaan osaamattomuuteen vain kasvaa ja tietysti jossain kohtaa Lukakin turhautuu, kun varmasti luulee, että olen sille hermostunut..huoh. Ihana noidankehä! Lukassa on kyllä ainesta ihan loistavaksi agility koiraksi, mutta löytyykö itsestä ainesta loistavaksi ohjaajaksi? Se jääpi nähtäväksi, stay tuned ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti