keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Yllättävä näytelmä

Viime lauantaina oli Tampereen kv-näyttely, jonka oli määrä olla meidän ihka ensimmäinen virallinen näyttely. No, eihän se nyt taas ihan käsikirjoituksen mukaan mennyt. Allekirjoittanut jostakin syystä taas jännitti kovasti, eikä sekään varmasti asiaa auttanut. Saldona siis EVA ja ruskean nauhan kanssa äimistyneenä kehästä pois..Luka siis väisti tuomaria, peruutti vain kokoajan minun selkäni taakse. Jälkiviisaastihan se on helppo sanoa, että olisi pitänyt vain pitää jätkä paikallaan, mutta jotenkin olin niin hämmentynyt tilanteesta ylipäätään, että ajattelin Lukan antaa mennä löysällä hihnalla itse tuomarin luokse, jos sitten ei niin jännittäisi. No, tiedämpä ensi kerralla..

Luka ei koskaan ennen ole tuolla tavalla väistänyt ketään ja yleensä menee häntä heiluen tervehtimään uusia ihmisiä. Olin (ja olen edelleen) siksi hyvin hämmentynyt kyseisestä reaktiosta..toivottavasti nyt ei ottanut mitään kammoa tuosta! Hampaat vielä antoi katsoa kauniisti, mutta sitten lähti tosiaan pakittamaan..

Päivän tuomarista on käyty aikamoista polemiikkia, mutta siihen en nyt sen kummemmin viitsi ottaa kantaa. Tuomaria kuitenkin hätkähti myös moni hyvin kokenut koira, että ehkä tuossa miehessä tosiaan oli jotain omituista, mene ja tiedä. Jokatapauksessa jäi kyllä kovasti harmittamaan, ei niinkään tuon näyttelyn takia, vaan ihan yleisesti jos Lukalla tuosta jotain jäi hampaan koloon. Kaikenlisäksi olin jo paljon aikaisemmin ilmoittanut meidät seuraavaan näyttelyyn, joka on tänä lauantaina..toivottavasti sama ei toistu! No osaampa ainakin itse toimia hiukan fiksummin tulevaisuudessa ;)

Tässä vielä Lukan arvostelu:
"The dog is little shy today, so unable to fully examine. Needs more training."
Ja tosiaan eva kauniin ruskean nauhan kera..

2 kommenttia:

  1. No, oho! Luka, joka suutelee kaikkia! Mitähän siinä miehessä oli? Haisi varmaan... Olisit menny haistelemaan sitä ja selittäny, että yrität selvittää, mistä koiras odottamaton käytös johtui! :)

    VastaaPoista
  2. No olis varmaan pitänyt :D Oli kyllä niin hämärää..mutta toivottavasti lauantaina menee vähän paremmin! :)

    VastaaPoista