lauantai 14. toukokuuta 2011

Uusi yritys..

Noniin, tänään päästiin sitten ottamaan peikko pois, huh! Käytiin siis pyörähtämässä Äänekoskella ryhmänäyttelyssä, jota hiukan jännitin edellis viikonlopusta johtuen, mutta onneksi ihan suotta :) Teloin itse jalkani keskiviikkona, joten juokseminen ei tullut kysymykseen..onneksi ihana kasvattaja pelasti tilanteen, eli Maria esitti Lukan. Jonkin verran herra pyrki kehästä allekirjoittaneen perään, mutta kaiken kaikkiaan esiintyi hienosti! Eikä myöskään väistänyt tuomaria ja antoi katsoa itsensä läpi nätisti..kyllä siinä Tampeen näyttelyn tuomarissa täytyy olla jotain omituista!

Meille siis jo tässä kohtaa näyttely oli varsinainen menestys ja saatiin myös ihan hyvä arvostelu:
"14 months old male of good type. Head little too powerfull. Needs to be more elegant in head. Typical eyes, ears. Good neck and body. Good angulations. Could be more regular movements." EH

Tuomari tykkäsi selvästi hiukan enemmän britti-tyylisistä bortsuista ja juoksuttaminen tosiaan ei ollut ihan tasaista (Luka siis välillä koitti poukkoilla meikäläisen luokse), mutta hyvä päivä siis! Ja super onnellinen olen tuosta, ettei nyt jäänyt mitään tuomari kammoa tms. ja antoi nätisti katsoa itsensä läpi. Eiköhän tästä ole hyvä jatkaa :)

5 kommenttia:

 1. Onnea Lukalle! Oli hauska nähdä Luka livenä ja Rokin kanssa samassa kehässä, olen teidänkin menoa seurannut blogin kautta, ässä-pentue syntyi samoihin aikoihin, kun meillä etsiskeltiin bortsupentua.

  terkuin
  Anne ja Roki

  VastaaPoista
 2. Hienostihan se nyt sitten meni, hyvä Luka! :)
  Ja siis Anthony Kelly oli ihan kumma tyyppi, käsitteli koiria kovakouraisesti eikä mikään kelvannut, sitä näyttelyä ei kannata jäädä miettimään. Eikä onneksi jäänyt Lukalle mitkään huonot muistot. :)
  Ootko nyt muihin näyttelyihin ilmoittautunut? Erkkariin?

  VastaaPoista
 3. Kiitos vaan :)

  Ja ei olla vielä ilmottauduttu muualle kuin sinne Viroon, mutta se on silti vielä hiukan harkinnassa. Erkkaria olisi aikaa tuumata nyt maanantaihin asti..on muka niin vaikea päättää :D

  VastaaPoista
 4. Jes, hyvä Luka! Tampereen tuomarin saa unohtaa kokonaan :)

  VastaaPoista
 5. Hyvä Luksu! :) Rapsuja täältä pohjosista! Ollaan perjantai-aamuna Treella ja kesäloma voi alkaa!;)

  VastaaPoista