maanantai 17. lokakuuta 2011

Haaste ja hakuilua

Jahans, kaippa se sitten pitää mukaan lähteä, kun haastetta pukkasi oikein kahdesta suunnasta! Kiitos siis Sabinalle ja Annelle! Täytyy sanoa, että olin hiukan huuli pyöreänä ensin, että mikä ihmeen blogihaaste, mutta selvisihän tuo (ainakin jotenkuten :D )

Tunnustuksen saaneen pitää:
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustusta kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Haluan antaa tunnustusta Tuijalle, Essille, Nassulle, Saijalle, Kaarinalle, Heidille ja Hanna M:lle. Jatkaa kuka jaksaa! :) Ja suurinosa on varmaankin jo saanut tunnustusta toisaalta :D

Kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni:

1. Elämäni parhaisiin päätöksiin kuuluu lähes 10v. kestäneen tupakoinnin lopettaminen (josta nyt kulunut noin kaksi vuotta)! Suosittelen.
2. Rakastan moottoriurheilua, erityisesti moottoripyöräilyä. Itselläkin oli moottoripyörä useamman vuoden, mutta koiraharrastus kun vei kaiken ajan, sai pyörä lähteä parempaa aktivointia tarjoavaan kotiin! :D
3. En voi sietää energiajuomia, hajukin jo etoo.
4. Olen kenkäfriikki ja erilaisia korkokenkiä on kertynyt jo huomattavasti enenmmän kuin tarpeeksi.
5. Pelkään korkeita paikkoja. Tai en niinkään korkeita paikkoja, vaan tippumista, eli niin kauan kuin seinät on ympärillä, kaikki on hyvin! :)
6. Minua luullaan ulkonäköni perusteella hyvin usein huomattavasti nuoremmaksi.
7. Viihdyn erittäin hyvin työssäni ja suurin syy siihen on mukavat työkaverit!
8. Pidän kovasti sarjakuva Nemistä.
__________________________________________________

Lauantaina oltiin Sääksjärvellä hakuilemassa neljän koirakon voimin. Lukalla otettiin helppo ja kiva treeni, jossa painotettiin suoraan kulmiin uppoamista. Ensimmäinen maalimies hajuhakuna, lähetyst keskilinjalta. Toinen mm löytyi ojan takaa, joten sinne ääni vahvistus. Kolmas otettiin valmiina. Kaikki meni todella hienosti, hyvä Luksus! Koska kolmas (eli tuo valmis) pisto meni niin hienosti, niin jätettiin siihen. Loppupalkan kanssa vielä haukutettiin keskilinjalla.

Hakuilujen päätteeksi jäätiin ottamaan vielä paikkamakuu treeni. Lukan molemmin puolin saatiin jälleen ihanaiset bortsu-tytöt ja kuten olettaa saattoi, taas tuo ponkaisi pystyyn. Kunnon suuttumisen jälkeen taas pysyi. Näitä varmaan saadaankin sitten hinkata koko talvi :D Noo, josko se tästä.

Kotosalla otettiin sitten vielä vähän noutokapulan pitoa, pitkästä aikaa. Meillähän tuli tuon noutokapulan pitämisen kanssa pieni seinä vastaan, joten jätettiin asia hautumaan. Nyt lähdettiin hiukan toisesta vinkkelistä liikkeelle ja hyvältä näyttää. Tarkoituksena olisi nyt treenailla myös avoimen liikkeitä, jotta päästäisiin suoraan alosta siirtymään avoon. Siihen ensimmäiseenkään kokeeseen ei kyllä olla menossa pitkään aikaan, mutta ollaanpahan sitten ainakin valmiita! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti