torstai 29. heinäkuuta 2010

Hakuilua

Nyt on sitten saatu virallisesti harrastelut alkuun! Heinäkuun alusta ollaan Lukan kanssa käyty LeVekin porukan kanssa reenailemassa hakua Sääksjärven mettissä. Hienoa kun päästiin mukaan, porukka on varsin mukava ja todella osaa asiansa! Poitsukin on vaikuttanut kovin potentiaaliselta :)

Lukaa on lähinnä motivoitu kiinnostumaan maalimiehistä (mikä nyt sujuu luonnollisesti hyvin, kun niiltähän saa nakkeja! ..meitin ahne possu :D) Kyllä Lukasta huomaa heti kun sen autosta pihalle ottaa, että tietää mitä ollaan menossa tekemään ja kovalla innolla sinne mettään kiskookin. On otettu hiukan risteilyä ja muutama perässä juoksukin, jotka on sujunut varsin mainiosti. Nenän käyttö reenit olisi sitten seuraavaksi työn alla, tai kerran jo otettukin. Maalimiehet siis valmiiksi lähellä piilossa ja Lukan kanssa kävellään hiljakseen kohti. Kun poitsu näyttää saaneen hajun, päästän irti ja voi sitä riemua, kun kiven takaa löytyy ukkeli, nakkien kera tietysti :D. Nyt on myös PK-liivit tilattu, niin tottuu poitsu niihinkin heti alusta alkaen. Kyllä tästä vielä hyvä tulee!

Kuukauden päästä alkaa myös toko reenailu LeVekin riveissä, alkeiskurssin merkeissä. Innolla odotan sitäkin! Loppukevennyksenä pakko laittaa vielä kuva Lukasta ja Lillistä..harvoin näkee kahden koiruuden järsivän samaa keppiä sulassa sovussa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti