lauantai 26. maaliskuuta 2011

Hakua pitkästä aikaa!

Meitin hakuilu tauko on vihdoinkin loppu! Olipa kerrassaan mukavaa :) Edes pieni orastava kuume ei tahtia haitannut..(toivottavasti vain ei kostaudu!)

Metsät kun ovat tällä hetkellä vielä niin kovin täynnä lunta, suuntasimme maankaatopaikalle Nekalaan. Outo paikka ja pitkä tauko takana, joten treeni pidettiin hyvin simppelinä. Lukalle otettiin neljä maalimiestä, kaikki mielikuvina. Näytin siis kahden ensimmäisen maalimiehen lähtevän piiloille ja sitten lähetykset. Sama toistettiin kahden viimeisen kohdalla. Luka oli intoa piukassa, eikä vauhtia puuttunut! Hienosti kuitenkin malttoi rauhoittua lähetykseen..kaikki maalimiehet löytyivät suoraan ja hienosti, hyvä Lukluk!!

Lopuksi Kaarina ja Marja-Leena vielä kokeilivat, lähteekö Luka haukkumaan heitä kuinka helposti. Ilmaisuahan ollaan harjoiteltu tähän mennessä vain kahdestaan, joten niitäkin treenejä pitäisi nyt ruveta ottamaan! Eikä Luka siis epäröinyt haukkua "vieraampia", joten siitä ei ainakaan pitäisi ongelmaa tulla :)

Kun saatiin hakuilut pulkkaan, oli tarkoitus ottaa myös hiukan tottista ja ampua samalla. Lukallehan ei starttipistoolilla ole ennen ammuttu, "oikein pyssyn" laukauksia kylläkin on kuullut. Jäätiin siis aluksi hiukan etäämmälle leikkimään, mutta ensimmäisen laukauksen jälkeen siirryttiin heti lähemmäksi, koska mitään reagointia ei ollut. Seuruutin Lukaa lyhyttä pätkää ja sitten taas leikittiin, eikä Luka reagoinut yhteenkään laukaukseen, hyvä näin! Pitäisi varmaan hankkia itsellekin tuo starttipistooli, niin pystyisi useammin tuotakin tekemään. Lopuksi otettiin vain kontaktitreeniä, kokoajan loppua kohden paransi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti