tiistai 8. maaliskuuta 2011

Hyvän mielen agilityt

Tänään oli taas tauon jälkeen agility reenit ja alkukankeuden jälkeen sujui aivan mahtavasti! Kuten ennenkin sanottu, Luka on kyllä taitava, itse kun oppisi vielä ohjaamaan ;) Mutta jopa tuo ohjaus tuntui sujuvan tänään paremmin. Eritoten kepeillä tuli kerta heitolla edistystä, kun ilmeisesti vähän vahingossa aloitettiin niin, että kaksi verkoista puuttui. Ensimmäisen kerran Luka (kuten itsekin :D) hiukan häkeltyi, mutta kun kerran autoin kädellä, niin seuraavilla kerroilla ei juuri enää apua tarvittu. Ilmeisesti nuo kepit on Lukalle ihan lempi este, koska 'kepit' käskytyksen jälkeen vauhti entisestään kiihtyi, eikä keppien alussa olevaa namiakaan enää kerennyt syömään! Tulin niin kovin hyvälle tuulelle reeneissä, että innostuin oikein piirtelemään tuota jälkimmäisenä reenattua rataa.

Jostain syystä tuo lopussa oleva putki vaati useamaan käskyn, useammalla kerralla..olin varmaan itse hiukan myöhässä, kun olin niin häkeltynyt siihen asti hienosti sujuneesta radasta :D

Meillähän oli tosiaan pieni reenitauko, kun Luka oli kipeänä ja siinä samalla jäi tokoilut vähän vähemmälle. Kotona ollaan jotain pientä tehty, mutta ei varmasti tarpeeksi siihen nähden, että sunnuntaina on möllitoko kisat! :D Mutta ajatuksena on ottaa nuo mölleilyt ohjelmatreeninä. Näkeepähän taas hiukan missä mennään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti