maanantai 14. maaliskuuta 2011

Hyviä uutisia!

Nonnis, tänään oli sitten se päivä, mitä on jo pidempään jännitetty! Eli kävimme Kankaanpäässä Kari Ventelän luona luustokuvissa. Lukasta kuvattiin lonkat, kyynärät, olat, selkä ja polvet. Ja iloisena voin kertoa, että poitsu on täysin terve luustoltaan! Kyynärät ihan priimat, toinen lonkka a/b-rajalla, toinen b, olat ja selkä täysin normaalit! Polvetkin itsessään terveet, mutta ympärillä näkyi jotakin nuljuluuta(?) mikä itsessään ei siis haittaa mitään. Lääkäri epäili, että Luka on todennäköisesti pentuna itsensä tölvinyt johonkin, mikä ei kyllä olisi mikään ihmekkään :D Hyvien uutisten kera oli sitten mukava lähteä ajelemaan takaisin Tampereelle..vaikka ajomatkalla Marian kanssa tulikin sitten vähän seikkailtua!

Luka tuntuu vieläkin olevan nukutuksen jäljiltä hiukan tötteröö ja näkee todennäköisesti pikku-ukkoja, mutta eiköhän tuokin jo aamulla ole pirteä..päästään sitten heti huomenna jatkamaan taas agility harjoituksia, kun ei terveydellisiäkään esteitä nyt varmasti ole! :)

1 kommentti:

  1. Moikka!
    Paljon onnea terveestä luustosta!! :)) itse ootan kauhulla sitä päivää kun Noki viedään kuvattavaksi, koska riehuu ja hyppii niin paljon (onnistuu hyppimään korkeimpien lumikasojen päälle ja mätkähtämään sieltä myös alas..) niin toivottavasti ei pahasti kosatudu isona..
    Oon tässä jo jonki aikaa lukenu teidän blogia, toivottavasti käväsette vasta vierailulla meidän blogissa! :))

    VastaaPoista