torstai 6. lokakuuta 2011

Laiska päivittäjä

Hiukan on laiskasti blogia päivitetty, mutta nyt iski syysflunssa, joten mitäpä sitä muutakaan kuin blogiin kirjoittelua! :D

Lukan kanssa käytiin viime lauantaina takkujen järjestämässä toko-kokeessa, mutta eihän sitä ykköstä vieläkään napsahtanut. Pahin painajainen toteutui ja paikkamakuussa viereen tuli ihastuttava bordercollie neiti. Yli puoleen väliin makasi hyvin, mutta sitten rakkaus voitti ja nuori pari lähti yhdessä kohti auringonlaskua. Että näin..tästä syystä pitää varmasti ottaa paikkamakuu treeneissä taas takapakkia ja ihan hetkeen ei olla kokeeseen siis menossa. Jos paikkamakuu olisi mennyt ihan normaalisti, niin ykkönen sieltä olisi tullut..kyllä harmittaa. Ja harmitti myös yksilöliikkeiden aikana, mikä varmasti myös vaikutti. Seuraaminen oli aika kamalaa, kontakti tipahteli ja jätättikin väliin..mutta loppua kohti parannettiin ja jäävät, luoksetulo ja hyppy menikin sitten jo loistavasti. Nyt sitten pidetään talvi taukoa kisoista ja treenataan kovasti! Eli paikkamakuu seuraksi haetaan siis ihastuttavia bortsu neitoja häiriöksi ;)

Eilen sitten alkoi agilityn talvikausi hallissa ja sieltä saikin lähteä hymy huulilla kotiin! Tehtiin pientä radan pätkää kahdella eri ohjaustyylillä.



Ensin otettiin 2 hyppyä takaa kierrolla ja sitten sama hyppy niistolla. Kaikkien oletuksieni vastaisesti tuo niisto-versio oli huomattavasti helpompi ja se taisikin sujua ihan kerta laakista vallan mainiosti! Lopun keppikulma oli hitusen haastava, koska piti muistaa itse jarruttaa ja odottaa, että Luka hakee ensimmäisen välin, koska jos käännyin hypyltä kepeille lähetettäessä itse heti vasempaan, niin Lukalta meni ensimmäinen väli ohi. Mutta kun itse vartosihiukan, niin johan sujui sekin.

Omaa radanlukutaitoa kyllä pitäisi kehittää, että oppisi näkemään sen parhaan ohjaustavan kullekin radalla. Kuten jo sanoin, ylläolevalle pätkälle ei olisi tullut varmaan edes mieleen tehdä niistoa..joka sitten kuitenkin oli se toimivin ratkaisu. No, eiköhän sekin kokemuksen myötä helpotu! :)

Lopuksi vielä Lukalta syysterveiset metsälenkin varrelta!

6 kommenttia:

  1. Voihan paikkamakuu! :( Nyt sitten vaan hyvää häiriötreeniä ja mielellään niin, että pääset TODELLA tiukasti komentamaan Lukan takaisin jos nousee, meillä ainakin loppui kerrasta kun pääsi kunnolla kieltämään, sen jälkeen Jeriko on kyllä muistanut ettei sieltä nousta..

    VastaaPoista
  2. No sanoppa muuta..pääsin onneks siinäkin vähän vaivihkaa antamaan tukkapöllyä :D Mutta en tietenkään ihan heti, joten häiriötreeni tulee todella tarpeeseen! Nyt vaan tarvitaan niitä tyttöjä! :D

    VastaaPoista
  3. Kelpaako ihanainen Roihu paikkamakuuseen? ;) Tosin Roihuhan ei ole ihan niin söpöinen bc, mutta ehkä se hätätapauksessa menisi :D

    VastaaPoista
  4. Kelpaa oikein hyvin! On se Luka tainnut siihenkin suuntaan niitä sydämen kuvia joskus heitellä :D

    VastaaPoista
  5. Meillä kävi samoin viimesissä toko kisoissa..paikkamakuusta jäi ykkönen tulematta :/ nyt taukoa ja paikkamakuu reeniä ja paljon..

    VastaaPoista
  6. Pitää ottaa yhteistreenit jahka ootte taas täällä suunnalla! Lulu on varmasti Lukalla ihan yhtä hyvä häiriö kun muutkin tytöt, ei juuri tuo sukulaisuus taida haitata :D

    VastaaPoista