maanantai 17. syyskuuta 2012

Kisauran korkkaus

Noniin, nyt se on sitten tehty, eli juostu meidän ensimmäinen virallinen agility kisa! Mukaan mahtui niin hyvää, kuin huonoa, mutta pääasiallisesti jäi hyvä mieli :) Jostain syystä jännitin ihan älyttömästi ennen ensimmäistä rataa, joka selvästi myös vaikutti Lukaan, mutta toinen rata meni sen osalta jo paremmin. Ensimmäiseltä radalta 10, yksi rima ja yksi kielto putkelta. Parissa kohtaa Luka myös valuu oikein kunnolla, kun en ole ajoissa kertonut minne mennään. Ja nyt videolta katsoessa oikein hävettää tuo ohjaus, mistä tulee tuo putki kielto..olisin voinut juosta ihan täysiä koko matkan, mutta mitä teen!? Pysähdyn yhtäkkiä ja kesken kaiken..no, omaan piikkiin meni virheet, Luka on taitava!


Toiselta radalta tulikin sitten hylky. Note to self: älä koskaan muuta suunnitelmaa rataan tutustumisen jälkeen! Leenakin oli kisaamassa Lillin kanssa ja oli kauhuissaan katsonut, että mitä ihmettä teen, kun juuri olin puhunut päinvastaista..no siinähän meni sitten itselläkin paperit sekaisin ja Luka pääsi keppien jälkeen luiskahtamaan hypyn yli ja hyppäsi siis väärään suuntaan. Sen jälkeen tuli sitten muitakin virheitä, eli en enää saanut koottua itseäni :/ Mutta ehkä sitä tuohonkin harjaantuu!

Tavoitteenahan oli, että saan Lukan rauhoittumaan ennen lähtöä ja pysyn itse rauhallisena sekä pidän kiinni suunnitelmasta. No, olisin voinut rauhallisempikin olla, mutta heti ensimmäisen radan jälkeen helpotti, joten kyseessä oli varmasti "ekat kisat" jännitystä..tästä huolimatta sain Lukan ihan hyvin rauhoittumaan, joten siltä osin pysyttiin tavoitteessa :) Suunnitelmastakin pidettiin ekalla radalla kiinni, joten tuo tavoite onnistui puoliksi :D Nyt nokka kohti uusia kisoja vaan, kyllä meistä vielä hyviä tulee!

3 kommenttia: